advertentie

nieuws

  • NEWS 1
  • NEWS 2
  • NEWS 3

GRATIS, uw droomwoning met MyHomeMatch.be

Bent u nog huurder? Betaalt u maandelijks 450 EUR of meer aan huishuur. Of is uw huidige koopwoning te klein geworden. Schrikt u er dan van als ik u zeg dat u morgen reeds eigenaar kunt zijn van uw droomwoning.

MyHomeMatch beschikt over een groot bestand nieuw vastgoedaanbod van woningen en appartementen rechtstreeks van eigenaar of via erkende en geselecteerde makelaars.

MyHomeMatch Woonzoeker doet voor u de rest

U hoeft niet langer elke keer opnieuw kranten uit te pluizen, websites te raadplegen of rond te rijden om de woning van uw dromen te vinden. Dankzij uw uitgebreide woonwensen die u online invult en verzendt, gaan wij op zoek naar woningen of appartementen die helemaal aan uw wensen beantwoorden en voor u perfect financieel haalbaar zijn. Het is VOLLEDIG GRATIS en bespaart u heel wat tijd, geld en zorgen.

U beslist. Alles gebeurt discreet en er komt niemand ongevraagd bij u aanbellen.

En, u krijgt van ons alle gedetailleerde informatie en gratis advies

Vul meteen de MyHomeMatch Woonzoeker aanvraag in. Misschien bent u morgen al eigenaar van uw droomwoning.

> Ga naar woonzoeker


NIEUW

Elk huis is te koop

Het huis van uw dromen gezien? Maar het staat niet te koop...

Stel, je bent een beetje aan het rondrijden op zoek naar een koopwoning en ziet opeens het huis van je dromen en wordt op slag verliefd. Er is echter een probleem, er hangt geen bordje 'te koop'......

Nu kun je natuurlijk aanbellen en vragen of men het huis in de nabije toekomst wilt verkopen, maar niet iedereen durft dat.

Via de site MyHomeMatch.be heb je nu een andere optie.

MyHomeMatch brengt potentiŽle kopers en verkopers bij elkaar. Je geeft het adres van je droomhuis door via de website en er wordt binnen ťťn week schriftelijk contact met de eigenaar van het huis gezocht om te laten weten dat er iemand interesse heeft in zijn / haar woning.

Nadat de eigenaar heeft laten weten wat zijn / haar plannen op korte of lange termijn zijn, inclusief een verkoopprijs, wordt er weer contact met je opgenomen.

Op die manier kun je andere potentiŽle kopers te snel af zijn. Je hoort namelijk al over eventuele verkoopplannen nog voordat het huis officieel op de 'markt' komt.

Deze service is geheel kostenloos.

Adres van uw droomwoning
Adres + Nr:
PostcodeGemeente:
Uw referenties
Naam:Voornaam:
Adres + Nr:
PostcodeGemeente:
Telefoon:
E-mail: